Millenniums funderar......

Millenniums funderar......

Byxlös...

Millenniums liv & levernaPosted by Helena Kivimäki Fri, February 27, 2009 11:07:18

Har fått tre par nya byxor på jobbet...Preciiis när de förra blivit lagom inslitna och skön å ha på sej! Jaja, de e väl bara å slita in dessa oxå? Inte riktigt tydligen...

Förra veckan i onsdags tog jag på mej ett par byxor som var flång nya. Gick med dem i tre pass och på sista rasten gick jag på toa..Och nånstans där medans jag sitter på holken å kissar så bara det smäller till på lårens insida!!! *DET BRINNER* ...minst sagt! Fick hasa mej ut från toan med byxorna nere vid knävecken, för det gick bara inte att dra upp dem!!! Tittar på lårens insida och det var ilsket rött, från ljumsken och strax nedanför knät! Jaha, and now, då??? De e ju änna ett pass kvar å jobba...

Kom på Volvos långkalsonger, de kunde jag ju ha under byxorna!! ...eller inte! De var så grova så de åkte av fortare än kvickt! Det var bara till att ta på sej "inneorallen" som vi har på oss när vi sprutar under bilen! Den e av nylon och väldigt tunn så den funkade skapligt! Men vilka kommentarer jag fick när jag kom gående. Alla trodde jag fått en "olycka" i byxorna...?

Tog med byxorna hem över helgen och tvättade, sköljde dem flera gånger! Så på måndag var jag övertygad om att det skulle gå bra! Men hade på mej byssorna i en timme, sen var det dax igen! Nu går jag med tights under och det funkar fint!...nu när det är vinter! Men hur blir det sen när det blir varmare?? Man måååste juuu ha arbetskläder på Volvo....Återkommer i maj hur det går!:O)

Annars händer det inte så mycket här! Vägen har smält i veckan så nu e lersörjan tebax! ...alltid e det något!

Igår var jag en snabbis i vår hall, Ale Arena! Det fanns TVÅ handikappstoan!! Slängde in ett getöga i ridskolan som ligger bredvid hallen för å se om de hade bord att låna ut till oss! Men de två runda borden och ett litet bord får de behålla! ...jakten fortsätter på bord! Passade på att slänga in getögon i varje byggnad runtomkring, ifallomatt det skulle finnas bord, men icke sa nicke.

Jo, Anette: Kollade efter dina snösnoppar oxå men såg inga??!! Har du tatt in dem ?? Lagt dem i frysen?? Eller har de smält av nån annan anledning???!!!;O)) höhöhöhöhö!!

Idag blir det betala räkningar och städning, yeieaha! Plus att tandläkaren ringde igår, jag är skyldig dem nästan 5000:-!!! MÅSTE vara fel! Borrar de inte upp fel tand så debitterar de fel! Bettfel, kanske man kan kalla det???!!??:O)

Jo, Ajax blir nog av med vinterpälsen idag, han me! Undrar om jag ska ta Tusse oxå, grannens huskatt??:O) Liiite kul hade det varit!;O)) Tänk, när han kommer in till dem och han har "lejonfrisyr";O) Den synen hade vart skojig att se!

Ha en solig och trevlig fredag!

Helena, PrivateEye in Bohus!;O)