Millenniums funderar......

Millenniums funderar......

"Ovanlig men dock JÄTTEFIN"

Millenniums liv & levernaPosted by Helena Kivimäki Tue, February 17, 2009 11:43:41

Kommer ni ihåg den kommentaren i Lottas blogg?? ..efter mitt inlägg om att ni skulle bara våga skratta, åt min bock? Då kom det ett lite försiktigt inlägg av Lisbeth, S*Sir Maxwells att den var lite ovanlig men dock JÄTTEFIN!;O) Så bockhistorien är långt ifrån död...!

Jag satt och titta i trådarna på Skogkatt i Focus häromdan om Snöbilder där folk skickade in kort på katter i snön! ... och se där! En hermelin bland katterna!! Lisbeth hade gjort en snögubbe!!!! Ja, jag kan ju bara säga att den var: Ovanlig men dock JÄTTEFIN!!!:O)))... och la genast in ett inlägg om att den va änna i samma klass som min bock ju!!;)) *revenge*;O))

...och i morse satte jag kaffet i halsen när jag skulle läsa mina mail, som jag alltid gör till mitt morronkaffe! ...det kom ett mail från Lisbet:

Min bock har blivit bocknappad!! ..av den ovanliga snögubben!!!;O) Gissa om jag skrattade när jag fick upp fotot!!:O) Men erkänn att de änna är i samma klass???!!! Typ, Öppen klass...;O) Men det är väl som med katter: De ser MYCKET bättre ut i verkligheten!!!:O)) ...och mycket kan hända med utvecklingen på bara ett år!! Jaja, vi får väl se hur de har utvecklats till nästa vinter, om de håller för nästa klass, Championklassen (klass 7)!! Om två-tre vintrar kanske, kanske de är:

SUPREME-SNOWMAN och SUPREME-BOCK

...vem vet??;O))

Ja, jag bor alldeles otroligt härligt, ni som har upptäckt detta!;O) När jag å Tyrre letade hus så FANNS det inga såna här ställen!! Alltid var det nåt, stora vägar i närheten, andra hus tätt inpå, ingen sjö, osv,osv!! Och varje gång jag kom hem så var det bara så: HEMMA!!! Visst, huset är inte världens vackraste (än) men det är mitt och katterna hem!! Och öppnar man dörren så har man allting där ute! Så till slut sa jag till Tyrre att jag flyttar ta mej fan INGENSTANS!!! ...

Visst kan saker och ting hända här med katterna när de är ute men risken är rätt liten! Och jag tror att om det skulle hända nåt så dör de lyckliga! Det är ungefär som jag fick resonera när jag flyttade in till Hisingen med huskatten. Han hade gått ute hela tiden vi bodde i Gråbo (landet) och han mådde fruktansvärt dåligt när han blev innekatt i stan! Han pissade och sket preciiis överallt i protest! Efter en månad hade jag bara två val, antingen avliva honom på studs eller släppa ut honom! Det blev det senare...

Det var ju nära en av Hisingens mest trafikerade leder och jag tänkte att det får bära eller brista! Vi bodde i den lägenheten i tre år sen skulle det renoveras och vi flyttade till andra sida spårvagnsspåren där vi bodde i fem år! Och Charlie gick ute alla åtta åren! ...och blev gatsmart! Han fick t.o.m sex år här ute i skogen! Han fick somna in för två år sedan...pga av ålderdom, han blev 16 år!! ... och jag tror han var lycklig hela sitt liv!!:O))

...så klarade han sig i stan så borde väl Skogkatterna klara sig i...skogen!;O)

Och jag tycker inte att katterna är ute sååå mycket! De är faktiskt mest inne!! Vissa av dem går inte ens ut för sina behov! Kort sagt så är de där jag är!!

Happy Tuesday och glöm inte att krama en bock eller en snögubbe när du ser en!!;O)) TACK för morgonskrattet, Lisbeth!!! Den lever vi på läääänge!/KRAM Helena