Millenniums funderar......

Millenniums funderar......

GRATTIS...

Millenniums liv & levernaPosted by Helena Kivimäki Sun, January 25, 2009 10:57:37

...Gunilla! Du gissade rätt!!smiley ...hm, liiite väl fort, misstänker fusk...smiley

Här är den maffiga killen:

Det var ju en JEEP!! VAD trodde ni?? En katt?? Hö-hö-hö-hö---hööööö!

Den här killen är såpass ålderstigen att han nog kostar mer än det smakar...Fast, det brukar ju stämma överrens med männen i mitt liv....! OTROLIGT dyr i drift är den! En kvarts tank på knappt 10 mil! ...å inte var den helt övertygande på såphala vägar! I fredags så var det bra före även för Volvon men där var nog Jeepen bra mycket vassare! Men igår när det blev blankis...nja, hade nog önskat mer, speciellt i nerförsbackarna! Uppför var han på topp, riktigt tuggade sej upp för backen. Men nerför så kanade han faktiskt litegrann, på ett ungefär som Volvon! Tippar på att det är tyngden i bilen som gör det!

Så med alla plus och minus ihop, så överväger minussidan. Hade det varit en sexa i och manuell låda, hmmm, kanske, men inte med V8 och automat!! DYRT!!!!!...så han får faktiskt flytta hem till Husse igen! Men vi tackar för besöket och STORT TACK till Husse som lånade ut Jeepen så att jag fick känna på den här på vägarna!! TACK, TACK!!

Abrovinschen på kattluckan var ingen hit, luckan står rätt ut och det blir kallt! Så igår var jag o Lotta i Mölnlycke och då passade jag på att gå in i Zooaffären och beställa TVÅ nya luckor!! Så fram tills på torsdag får byxbenet hänga framför luckan för att förhindra värsta draget! Funkar faktiskt ganska bra! Imorse var det varmare i köket/hallen än var det var i storarummet!! Snyggt?? Nja, mer praktiskt...;O)

Annars så är det rätt lugnt i livet! Katterna är inne mest hela tiden....å jag me´!:O) Förhoppningsvis smälter vägen nu de närmaste dagarna åsså hoppas vi att det inte kommer mer snö....önska kan man juuuuuu!:O) Längtar efter de där hoppfulla dagarna i mars när man känner att våren är på väg!!

Nä, nu ska Jeppe åka hem till Husse!!

Hejhopp!/Helena