Millenniums funderar......

Millenniums funderar......

Kalla fötter...

Millenniums liv & levernaPosted by Helena Kivimäki Thu, January 22, 2009 11:31:13

....blev det rätt fort i morse när jag vaknade! Den nya kattluckan låg tre meter in i hallen! ...och det är minusgrader ute!! ..brrr...Har kört med sammma märke på luckan sen jag flyttade hit men nu byter jag! De brukar hålla 3-4 år men den här höll en månad! Lottas höll en vecka, knappt! Köpte tyvärr denna luckan för 1½ år sen så den affären finns inte kvar att klaga hos!

Till helgen kanske vår familj utökas med en ny familjemedlem....:O) Vi får se...:O) Kommer med kort ifall det blir kärlek...;O) Första bokstaven är: *J*....;O)) Nu kan ni gissa hejvilt!!:O)) Nej, det är ingenting med Julbockar!:O))

Annars händer det inte mycke på veckorna. Äter, sover, jobbar och åker hit å dit på de här helvetesvägarna! Igår tog jag en uppförsbacke på snedden hela vägen upp, med snökedjor! En sån jävla tur man inte fick möte för JAG hade INTE stannat!! Så på hemvägen inatt skulle jag sno sand för att sanda backen, men den var ju för fan djupfryst!*SVORDOM* Jaja, ner kommer man ju alltid...Men se, även Lyckans stjärna hittar Helena ibland! Backen var redan sandad!!!:O) Så adrelaninchocken uteblev, kunde somna inom rimlig tid när jag kom hem. Annars så e man så adrelaninstinn att man är hyperaktiv när man kommer innaför dörren och kommer inte i säng förrän efter 04.00! ...varvid man sover lääänge dan efter! HATAR den här årstiden, HATAR!!! URK!!

Nä, nu måste jag fixa nån slags abrovinsch till kattluckan!

/Munterquisten...;O))