Millenniums funderar......

Millenniums funderar......

Djupfrysta skinkor...!

Millenniums liv & levernaPosted by Helena Kivimäki Sun, January 18, 2009 12:27:55

Jaha, då var det söndag...!

Veckan som gått har vart en helt vanlig vecka. Vi fick gå hem 21.00 i torsdags och var lediga i fredags. Eftersom jag skulle avfrosta frysen när dörren inte gick å stänga längre så stängde jag av frysen en natt när jag kom hem, och tänkte ta det nästa dag...! Eller hur! Glömde totalt! När jag väl kom på det så var frysen avfrostad ordentligt!!! ...så även maten som var i den...

Det blev tre ICA-kassar som jag fick köra till tippen! Ja ja, det är ju rent nu iallafall!! Även kattsandshörnan blev ren! Bra att köra kattsanden när den är fryst, luktar ingenting!;O) NEJ, hade inte kattsanden i frysen!! Ställer ju ut den...

Igår fick vi, jag, Lotta & Merlyn, tummen äntligen ur och åkte och kollade in vår nya fina STORA hall vi ska ha på Spinneriets stora utställning i maj!!!Herregud så STOR den är!! Det får plats tre och en halv Stenkullen-hallar i den...ja, ni fattar själva!! GIGANTISK!!!

Men fan va kallt det var både ute och inne i hallen!!! Det gick inte att åka skridskor alltså!!(Vindeffekten, vet ni!) Alla var nog ganska lättade över det beslutet...;O)

Luftigt, kan man väl säga??! Och det lär inte bli trångt mellan raderna...

Sen kunde Lotta trots allt inte låta bli att prova lite konståkning:

Lotta känner att Piruetten är på väg!

...vem fan har ställt en väska i vägen för mej...???? Kommer ju av mej...

...men Lotta lyfter benet över väskan...

...och Piruetten är ett faktum!! Snyggt, Lotta!!:O) Perfekt, full poäng!!!! ..å inte ramla hon heller!!

Fast egentligen mätte hon på sitt speciella vis hur långt Sekretariatets plats var! Tror hon kom fram till 17 meter! Så här såg det ut på håll:

Men fy sjutton, va kallt det var!! Tände en brasa så fort jag kom hem och där satte jag rumpan!!! ...en bra stund! Fast det kanske hade vart bättre å stoppa den i frysen för där tinar ju allt tydligen!!!;O)))

Nä, nu ska jag köra bilen ner till brevlådorna, det ska ju komma sånt där snöhelvete igen!!! *svordom, svordom!!*

Kram, Helena, med armar och ben i behåll!:O)))