Millenniums funderar......

Millenniums funderar......

Snön e borta...

Millenniums liv & levernaPosted by Helena Kivimäki Sat, January 10, 2009 17:54:35

...men inte isgatan! Herreguuud så halt det är!! Var ute på TRE promenader igår (nåja, 2½ iallafall!) Första vändan var ju å kolla läget på vägen, fick gå i diket för det gick inte å gå på vägen alls. Och när man var tvungen att gå på vägen så gick man som Bambi! Änna träningsvärk idag! Började sanda i vår lilla backe och gick sen bortåt och då vart det nån som hade sandat lite här å där! ...men inte alls så att jag skulle bli nöjd och känna mej säker. Så jag började i en annan backe och sandade neråt och då hör jag en av grannarnas 4-hjuling! YES, jag får hjäp! Men det kom två extra gubbar med och de hade sandat hela vägen ner till brevlådorna!!!smiley

Så jag gick tillbaka med dem åsså sandade vi där det fattades! Var trots det liiite tveksam när jag skulle åka å handla idag om jag ändå inte skulle ta på snökedjorna, för säkerhets skull! Men jag sa till mej själv: LEV FARLIGT!!:))...det gick bra, men jag körde saakta! Det är ju de däringa cigaretterna som jagar ut en! Men jag blir lite rädd för vad som händer (eller inte händer) när de här goa gubbarna inte orkar längre??!!!

Efter en lång julledighet så hägrar jobbet på måndag! Ska änna bli gött att röra på det nytillkomna dököttet!;O) Hmm, det är nog ett å annat kilosmiley Vågar bara inte ställa mej på vågen! Även om man kanske inte äter mer så är det väl inaktiviteten som gör sitt jobb! Den här ledigheten skulle vart nångång i maj! Det hade vart perfekt! Då tror jag minnsann att vågen hade rört sig neråt!!! Hö-hö-hööö!

Idag när jag skulle kolla in isvägen innan jag åkte å handlade så försökte jag få med mej iallafall några av katterna! ALLA totalvägrade!!??!!! Tror aldrig det har hänt förut!! Om jag så bara ska slänga soporna i soptunnan som ligger ute vid vägen, så sitter katterna bredvid sopetunnan och väntar på vilkt håll vi ska gå!! Idag kom de till altanen, sen var det tvärstopp! Så det var en snopen och ensam Helena som gick sin Bambi-promenad...Tror att även de hade träningsvärk efter igår!

Kameran har fått vila ett par dar, vågar helt enkelt inte gå ut med den när det är så in i helvetes halt. Men, det kommer la bättre väder!!:O))

Har plockat undan det mesta av Julen redan. Men allt som lyser får vara kvar ett tag till!

Såg att Spinneriets Inbjudan äntligen har kommit ut! Mååånga domare blev det!:O)) Ska bli spännande att få se den nya fina hallen! NÄR, Merlyn??;o) Det änna kliar i fingrarna att få sätta igång med utställningen! GLÖM nu inte att anmäla även till sidoklassen!:O) Båda dagarna!!! Och så knåpar ni ihop nåt alldeles otroligt kul! Det är ju bara fantasin som sätter gränser!:O))

Nä, nu e de änna dax för den sista Irish Coffen..:O(( Har ju blitt en sån varje dag, nästan, men eftersom det är jobb på måndag så blir det ingen imorgon! Det är ju en sån underbar Vinterdryck! ..och med riven choklad eller O'boy på vispgrädden..Jag dööör så gott e det!!

Vädret i Härryda kl 18: +2.1, molnigt!

SKÅL/Bambi...fast med liite större mage då...;O))