Millenniums funderar......

Millenniums funderar......

Snöhelvetet..!

Millenniums liv & levernaPosted by Helena Kivimäki Thu, January 08, 2009 18:39:43

Vaknade imorse av värsta snömängderna, ja minst 2 cm om inte mer! Fy faaan! Men det barnsliga i en lockade en ut så på med kläderna och ut! Hade med 5 katter första 100 meterna men två av gamlingarna vägrade gå längre! Nåja, Hilton, Dara & Sony följde med som tacksamt sällskap!

Mest av allt så var det sån däringa grannyfikenhet lockade ut mej. Igår mötte jag en av grannarna och han hade en grävmaskin i släptåg! JÄTTENYFIKEN blir man ju då! Så när jag drog upp rullgardinen hörde jag att maskinen var igång. Så jag tänkte som så att ag bara skulle "råka" gå förbi!smiley

Fast när vi kom till raksträckan nere vid sjön så hörde jag ju att det var den grannen på andra sidan sjön, med sin traktor, skottade väl vägen...Och han som köpt traktorn syntes inte till alls *mutter*

Men jag sprang på han med Gustav Adolfsgranen och han bekräftade att traktorn var där för att stanna! Fast han fru hade åkt "Mormors Lilla Kråka.." bröt tre ben i foten när hon var ute och gick här på våran väg! Stackarn!!

Och nu töar det utav i h-e!! Stooor nytta med den snön, blir bara halare! *MUTTER*

Vilade ut i hammocken och när jag satt där kom en av systrarna (Många grannar här!!) Så vi satt en stund i hammocken och hade ett riktigt grannskvaller om allt som hänt här igår!!

Nu ligger Monstret (Granen) i bränn-högen! Längtar till våren när man kan elda upp massa skräp och grilla korv efteråt!

Verkar inte bli nåt stjärnfotograferande idag! Just nu: +3,1, Molnigt, 2cm snö! Dropp från taket..

Hejhopp, Droppsnopp!/Helenasmiley