Millenniums funderar......

Millenniums funderar......

Amatör...

Millenniums liv & levernaPosted by Helena Kivimäki Wed, January 07, 2009 18:47:38

...astronom blidde man! Har sett på olika fotosidor häftiga kort på månen och det ville jag oxå haaa! Riggade upp stativet i Lila rummet och upp med fönstret, ja sitta ut när det är -8, nä tack! Hm, min måne blev inte som de andra jag såg...Meckade länge och väl med bländare och slutare å inte fan blev månen snyggare för det...smiley Happ, tänkte då att jag kanske kan få nåt fint månljuskort på granarna på baksidan med lite natthimmel ovanför! Höll på att ramla av pallen...! Stjärnorna blev juuu jättefina!!

"Lampan" i vä hörnet är hrm, månen..

Nu blir ju fotona väääldigt små här i bloggen av nån anledning men jag tror att man får en uppfattning av Stjärnorna I Härryda! Såg på mån-fotona att Karlavagnen var med men jag kan fan inte med och lägga ut den där månen!smileyHö-hö-hö-hö-hööö!

Igår kväll kom det en skvätt snö som genast började töa och imorse var det -6...gissa hur vägarna såg ut idag??!! "Mormors Lilla Kråka skulle ut å åka..."

Idag ringde veterinären, de hade fått svar på Tiara juvertumör och den var malign, men prognosen var god trots det! Jag är så glad för varje dag jag får ha/fått ha den här tjötröven! För vem skulle annars vakta mej när jag sover??? Så fort jag gått och lagt mej kommer hon och ska ligga till höger om mitt huvud. Så jag fick ju lite huvudbry när hon blev opererad nu och skulle ha dumstruten på sej, hur skulle hon få plats? På min sida av dubbelsängen har jag en Tempur-madrass men jag fick ju ge den till Tiara när hon var nyopererad! Bra när den formar sig efter hennes kropp! Så jag la mej på den vänstra sängen....Jaha, var lägger sig Tiara då? Jo, till vänster om mitt huvud! ..och Tempurmadrassen är tom...

Har era katter oxå olika uppgifter i hemmet? Så här går det till här: Tiara är sängkamrat då, Dara håller en sällskap på badrummet, hon ska sitta på holken och vifta med tassen och prata hejvilt! Sharon är bras-katten, hon ska vara med i knät när jag meckar med elden i öppna-spisen. Ninja ska vara kökskatten, sitter och hojtar om godiiiiiiis! Ger vacker tass och fjäskar! Ajax kommer som på beställning och ska vara med-ätare! Hmm, Hilton och Sony har nog inte hittat riktigt sin plats...:O)

Nä, nu e det jobbardax för Sharon;O) Det e änna kallt inne! Ute är det: Stjärnklart, -9,3, snöskorpa som e ca 1½ cm!

Overandout/Stjärnfotografen!;)